Een coaching opleiding volg je bij de TC Academy

Juni 1988 Heidelberg Universität Vorlesung (Hörsaal)

Ben je aan het overwegen om een coaching opleiding te volgen? Als coach of trainer kun je op diverse manieren mensen bij staan. Zo kun je mensen helpen die vast zitten op het gebied van hun loopbaan. Tevens kun je mensen begeleiden die even hun draai moeten vinden in een nieuwe functie. Ook nieuwe medewerkers kun je helpen bij het inwerken. Daarnaast kun je mensen met raad en daad bijstaan dankzij jouw expertise in jouw vakgebied. Als coach kun je deze echt veel toegevoegde waarde hebben. Misschien is een coaching opleiding dus wel iets voor jou. Wat ons betreft moet je voor een coaching opleiding bij de TC Academy zijn.

De voordelen van een coaching opleiding bij de TC Academy

Ten eerste is het fijne aan een coaching opleiding bij de TC Academy dat je eerst kunt kijken of het iets voor je is. Dit is op meerdere manieren mogelijk. Ten eerste kun je een kennismakingsgesprek houden. Hierbij word je verteld wat de opleiding inhoudt en of dit aansluit op jouw kwaliteiten. Het is ook mogelijk om mee te lopen tijdens een open dag. Zo krijg je het beste beeld van de coaching opleiding. Hierna kun je beslissen of je deze opleiding ook daadwerkelijk gaat volgen.

Coaching opleidingen bij de TC Academy sluiten goed aan op ieder vakgebied. Wanneer je deze opleiding succesvol afrond, ontvang je een gecertificeerd Post HBO diploma waarmee je direct aan de slag kan gaan. Zo kun je snel van meerwaarde zijn als trainer of coach.