Specialistische fysiotherapie

Shot of a friendly physiotherapist treating his mature patient in a rehabilitation center

De fysiotherapie van fysiotherapieclaessensvanderijt.nl is specialist op het gebied van sporttherapie en gebruikt de kennis en manier van handelen voor alle fysiotherapie die zij bieden. Hiernaast zijn er ook specialisten bij fysiotherapieclaessensvanderijt.nl op het gebied van manuele therapie. Als je op zoek bent naar medisch tapen, ben je hier ook op de goede plek. Het doel van medisch tapen is dat het herstellend vermogen van je lichaam gestimuleerd wordt om zo sneller tot herstel te kunnen komen.

De kniegroep van Claessens | van de Rijt

Voor mensen die moeten en willen revalideren na het herstel van de voorste kruisband of een operatie aan de meniscus. Omdat bij deze revalidatie veel training noodzakelijk is, heeft fysiotherapieclaessensvanderijt.nl een kniegroep opgericht. Hierbij train je samen met maximaal drie anderen twee keer per week, onder toezicht van een fysiotherapeut. Met krachttesten en stabiliteitstesten wordt je voortgang in kaart gebracht en kan bijgestuurd worden als dat nodig is. De trainingstijden voor de kniegroep van fysiotherapieclaessensvanderijt.nl zijn in de avond en in het weekend.

Openingstijden fysiotherapie Claessens | van de Rijt

De fysio praktijk heeft ruime openingstijden en kan daardoor garanderen dat je ook snel terecht kunt. De praktijk opent maandag tot en met zaterdag om half 8 in de ochtend. De eerste drie dagen hiervan zijn ze geopend tot half 10 ’s avonds. Op zaterdag sluiten ze om vijf uur, op donderdag en vrijdag om zes. De praktijk van fysiotherapieclaessensvanderijt.nl is gevestigd in Veldhoven in Noord-Brabant. Als je meer wil weten, kijk dan op de website: fysiotherapieclaessensvanderijt.nl.