De beste autorijschool van Arnhem!

Ben je op zoek naar een rijschool in de omgeving van Arnhem en omgevingen, stop dan met zoeken, je bent hier bij het juiste adres.

Over ons

De autorijschool Arnhem is in 2011 opgericht door Cees Vendrik uit Arnhem, sinds de jaren ‘90 was hij een gediplomeerd rijinstructeur en een faalangstinstructeur. Na de jaren heen is hij zelf met zijn eigen rijschool begonnen en heeft sindsdien met veel plezier les gegeven. Ook is de motto van Cees Vendrik om voldoende prestatie uit zijn leerlingen te halen.
Met zijn jaren ervaring leert hij zijn leerlingen nieuwe vaardigheden leren in een rustige en relaxte sfeer en met wat humor erbij. Daarnaast is Cees Vendrik ook extra geduldig als zijn leerlingen wat rustiger aan willen doen.

Snel en veilig je rijbewijs halen ?

Bij autorijschool Arnhem is het mogelijk om snel je rijbewijs te halen, door de gediplomeerde rijinstructeur met jaren lang ervaring. Daarnaast als je het rijden van een auto onder de knie hebt, heb je ook minder lessen nodig om te slagen. Daarom past autorijschool Arnhem zich aan de tempo van zijn leerlingen, zo wilt de rijschool ervoor zorgen dat de leerling binnen de snelst mogelijke termijn op examen kan. autorijschool Arnhem

Met voordeel je rijbewijs halen

Bij autorijschool Arnhem is het natuurlijk handig om je rijbewijs te halen, maar wat zijn de tarieven van de lessen en hoe lang duurt zo’n les. Voor 1.5 uur rijden  ben je ongeveer
€ 46,00 euro kwijt. Bij het aanschaffen van een pakket is het natuurlijk wat voordeliger.