CBR code 95: Hoe werkt het?

studie code 95 (2)

Is uw vrachtwagen rijbewijs toe aan verlenging en zoekt u een deskundige verkeersopleiding die voldoet aan de eisen van de SOOB en het CBR? Niets is vervelender dan dat u er te laat achter komt dat uw rijbewijs verlopen is. Helemaal als u rijbewijs wordt gecontroleerd door de politie, dan heeft u een groot probleem! Het is daarom van groot belang dat u op tijd uw CBR code 95 cursus afrond zodat uw rijbewijs weer in orde is. Voor het verlengen van uw vrachtwagen rijbewijs bent u bij Kees de Vaan, code95cursus.nl aan het juiste adres! Al meer dan 50.000 mensen gingen u al voor.

meer weten over code 95

CBR code 95 behalen bij Kees de Vaan

Het belopen van een CBR code 95 cursus bij Kees de Vaan is een unieke kans. Door de unieke combinatie van e-learning en klassikale lessen bent u binnen een aantal dagen klaar met u vervolg cursus. Wie wilt dat nou niet? Hele dagen in de klas leren en luisteren zijn voorbij! U kunt uw CBR code 95 cursus zelf inplannen. Door vanuit huis en met een paar dagen klassikale lessen te volgen heeft u in no time uw CBR code 95 cursus goed volbracht. Volgens de richtlijnen van het CBR en de SOOB is elke beroepschauffeur verplicht iedere 5 jaar, 35 uur nascholing te volgen. U bent bij Kees de Vaan aan het juiste adres voor het volgen van de juiste nascholing.

studie code 95 (1)

CBR Code 95 halen in 2 dagen

U kunt bij Kees de Vaan, code95cursus.nl, binnen 2 dagen uw bijscholing behalen! Het is van groot belang dat u de bijscholing via de officiële richtlijnen heeft behaald. Als u code 95 op uw rijbewijs heeft staan dan bent u vakbekwaam als chauffeur. Dat wil zeggen dat u een vrachtwagen of grote bus mag besturen als u in het bezit bent van een code 95 op uw rijbewijs. De code is 5 jaar geldig. Daarna bent u verplicht om uw rijbewijs te verlengen door middel van de CBR code 95 cursus. Voor een scherpe prijs kunt u binnen twee dagen uw CBR code 95 behalen. Voor 150 euro heeft u uw CBR code in uw zak! U kan de code al halen met slechts 12,5 uur aan klassikale les. Kees de Vaan biedt u een unieke manier van nascholing aan. De cursussen en opleidingen zijn te volgen door het gehele land! De tijd dat u klassikaal uw cursus moest volbrengen is voorbij! Binnen dagdelen heeft u de gehele code 95 op zak! Bij Kees de Vaan werken alleen maar deskundige instructeurs!