Tip: Boot Taaltrainingen

logo_website_taaltrainingen

Al een lange tijd wildelisette ik samen met mijn vrouw een huis kopen in Spanje. Afgelopen maand was het zover. We kochten een vakantiewoning in Spanje. Helaas spreken wij beide de taal niet, dus wilde we graag een taalcursus volgen. We zijn vervolgens op Google gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal website met elkaar te hebben vergeleken kwamen we uit bij Boot Taaltrainingen. Het bedrijf bestaat al jaren en heeft daarom veel ervaring.

 

Op internet staan gigantisch veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en kwaliteit leveren. Wij besloten om contact op te nemen en daar hebben we geen moment spijt van gehad!

Echt een aanraderlogo_website_taaltrainingen

Tijdens onze trainingen boekte we al snel voorruitgang. Alles word duidelijk uitgelegd. Dit zorgde ervoor dat we de taal al snel onder de knie hadden. Dit hebben we te danken aan Boot Taaltrainingen. Met hun ervaring en kennis hebben we de taal snel aangeleerd en dat voor een mooie prijs. Het is daarom ook echt een aanrader om bij dit bedrijf een cursus te volgen. Ze zijn professioneel, leggen alles duidelijk uit en hebben een duidelijk werkwijze. 

Naast een cursus Spaans kan je ook een cursus nemen voor Frans, Italiaans, Duits en Engels volgen. Op de website vind je daar meer informatie over. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail.