The Lean Six Sigma Company: van waarde voor jouw bedrijf

Bedrijven zijn altijd op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren, en The Lean Six Sigma Company staat bedrijven met raad en daad bij tijdens deze zoektocht. De resultaten spreken dan ook voor zich: bijna alle bedrijven die een training of workshop van deze organisatie gevolgd hebben, reppen hierna over de positieve gevolgen hiervan. Productievere werknemers, meer tevreden klant: het zegt een hoop over de effectiviteit van de trainingen. 

Het is dan ook niet voor niets dat The Lean Six Sigma Company in meerdere landen samenwerkt met universiteiten. Dit toont niet alleen aan dat de trainingen werken, maar dat deze ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd zijn. Immers word je niet zomaar een partner van diverse universiteiten. Er gaan dan ook vele voordelen gepaard met het volgen van een training of workshop van deze organisatie.

De voordelen van The Lean Six Sigma Company

Bedrijven helpen met excelleren, dat is wat The Lean Six Sigma Company doet. Door de principes van deze organisatie te volgen, zullen jij en jouw bedrijf tevens de vruchten kunnen plukken. De resultaten die we van andere bedrijven gehoord hebben zijn onder meer:

  • Medewerkers rapporteren dat ze dagelijks productiever zijn.
  • Door dit harde werk liggen de kosten lager. 
  • Dit leidt er tevens toe dat de tevredenheid onder klanten significant toeneemt.

Mooie resultaten, nietwaar? Dit is wat Lean Six Sigma teweeg kan brengen. Al sinds 2002 helpt deze organisatie bedrijven om meer uit zichzelf te halen. Processen worden verbeterd, organisaties werken efficiënter en ook individueel zullen medewerkers beter werk afleveren.