Cursus volgen

Voor mensen die werkzaam zijn in de sector van de gemeentes, omgevingsdiensten, het Rijk, woningcorporaties en scholen kan een Factor C training een uitkomst bieden. Tijdens deze training, die gegeven wordt door Strigo, leer jij hoe je het beste in jouw functie een goede relatie te onderhouden met de omgeving. Het is in bepaalde situaties erg belangrijk om met de medemens in de omgeving goed op te kunnen schieten en te kunnen luisteren naar hun verhaal. Maar ook binnen een organisatie is het goed om te weten dat er mensen werken die verschillende doelen voor ogen hebben. Door het volgen van deze cursus is het mogelijk om de potentie van een medewerker eruit te halen om optimaal in te kunnen zetten.

Lees hier meer over de Factor C training

Strigo heeft in de loop van de jaren en dat zijn er inmiddels meer dan 20, al meerdere trainingen op dit gebied gegeven. Zij hebben als het ware een soort DNA gemaakt, welke is ontstaan door persoonlijke aandacht, praktijkgericht, duurzaam en plezier. Wanneer je precies wilt weten wat deze kernwaarden precies betekenen, kan je dit terug lezen op de website van dit bedrijf.

Wil jij meer weten over dit ambitieus trainingsbureau uit Vught , neem dan zeker een kijkje op hun website. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief, laat dan jouw gegevens achter op deze website.