cash cow academy

Een leuke pennenset laten graveren als relatiegeschenk? Bij www.pengraveren.nl vindt je al vanaf kleine aantallen de leukste pennensets aan met inscriptie. Een pennenset is een dankbaar promotiegeschenk voor nieuwe of bestaande relaties. Of om cadeau te geven tijdens een jubileum. Voor elke portemonnee is er wel een mooi pennenset met inscriptie te vinden die je kunt laten bedrukken of graveren met jouw bedrijfslogo, bedrijfstekst of namen van medewerkers of klanten. Je kunt er ook voor kiezen om deze sets te laten leveren. Al deze sets kun je in een leuke luxe geschenkverpakking bestellen.

Parker vulpen is een prachtige pen

De vulpen is een prachtige pen. Niet voor niets wordt deze pen ook wel het ultieme verlengstuk van de hand genoemd. Geen enkele andere pen laat zich zo gemakkelijk en soepel leiden en van geen enkele andere pen zijn zoveel varianten beschikbaar. De pen leeft als nooit tevoren. De parker vulpennen kopen kun je gelukkig nog steeds op elke hoek van de straat in ons land. Of dat nou een vulpen Parker of een vulpen Montblanc is. 

De Cross calais pen is subliem afgewerkt

De Cross calais pen is een unieke, metalen balpen. Deze zwartschrijvende Cross balpen is subliem afgewerkt met een volmaakt gepolijste, super gladde finish en draai klik systeem. De Cross calais pen heeft een levenslange garantie. 

Waterman pennen graveren

Waterman pennen zijn een van de oudste pen fabrikanten, opgericht in 1884 en nog steeds succesvol. Het succes van de Waterman ambachtelijk pen komt door de hoge kwaliteit, fijne handligging en de mooie uitstraling die alle pennen hebben. De collectie bevat zowel vulpennen als ook de veelvuldig gebruikte balpennen. De pennen verschillen van luxe tot wat gunstiger geprijsd, zodat iedereen de kans heeft om een Waterman pen te bezitten. Je kunt je Waterman pennen laten graveren. Leuk om te geven als er iets te vieren is.