Veilige cloud opslag

Veilige cloud opslagEen van mijn zoons volgt de opleiding accountmanager op het HBO (hogerberoepsonderwijs). Het is een lastige opleiding waarvoor hij vele verslagen en projecten moet maken. Afgelopen maanden is er iets vervelends voorgekomen waar iedereen van was geschrokken. Een week voor het inleveren van een groot project was de laptop van mijn zoon gecrasht. Zelf had hij geen back up gemaakt en het gehele project was vanaf zijn laptop verwijderd. In een week moest hij dus een project in elkaar zetten, waar hij eigenlijk langer de tijd voor nodig had. Gelukkig heeft hij uiteindelijk dit project met een zesje behaald en dat vind ik top resultaat. Maar natuurlijk zijn wij wel de mogelijkheden gaan bekijken om dit probleem voor de volgende keer te voorkomen. Zodoende zijn wij terecht gekomen bij een Veilige cloud opslag met de nieuwste software van Office 365.

Deze Veilige cloud opslag was natuurlijk zeer interessant voor mijn zoon. Simpelweg omdat hij ten alle tijden zijn documenten veilig kon opslaan in deze cloud van de software. Wanneer zijn laptop dan crasht hoeft hij zichzelf geen zorgen te maken over de documenten, want die staan veilig opgeslagen.

Goede aankoop!

Voor zo’n zeven euro per maand heeft mijn zoon de beschikking over een geavanceerde software van Yourhosting. Zijn documenten zijn ten alle tijd veilig opgeslagen en dat is natuurlijk hartstikke handig. Nu komt hij nooit meer in dezelfde situatie terecht en dat geeft hem een rustgevend gevoel.

Bent u bang dat uw documenten opeens verwijderd zijn van uw computer/laptop? Bekijkt u dan de website van Yourhosting!Voordelig

Office