vooruitstrevend lesmateriaal voor het VMBO

Op dubbelklik.nu kun je veel inspirerend en uitvoerbaar lesmateriaal vinden voor het VMBO. De aangeboden methode is gericht op de beroepsgerichte vakken en zijn uitdagend en effectief voor VMBO leerlingen. Gebruikers van de dubbelklik methode zitten verspreid door heel Nederland. De aangeboden lesmaterialen worden in verschillende categorieën onderverdeeld zoals dienstverlening en producten, zorg en welzijn, de onderbouw, office vaardigheden en keuzevakken. De methode is ontwikkeld en samengesteld door mensen met achtergronden en ervaringen als VMBO-docent. De auteurs van de lesmaterialen zijn dan ook veelal zelf als docent werkzaam waardoor de methode goed aansluit op de wensen en de behoeften in het VMBO-onderwijs. 

Wat wordt er door Dubbelklik geboden?

Door dubbelklik.nu worden veel videohandleidingen geboden, die vaak effectiever en uitdagender werken in het vmbo-onderwijs in plaats van stukken tekst. Daarnaast worden er veel verschillende ICT-vaardigheden behandeld, om de examens die hierover gaan goed te kunnen maken. Ook biedt deze methode een gezonde balans tussen digitale en papieren opdrachten. Alle digitale opdrachten kunnen ook geprint worden. Daarnaast worden er keuzevakken geboden aan bovenbouwleerlingen die door een docent simpel ontsloten kunnen worden voor leerlingen. Op het handige Dubbelklik portaal kun je daarbij ook eenvoudig beoordelingen en feedback geven door middel van cijfers, smileys en geschreven commentaar. Bovendien zijn er doelgerichte examenmodules beschikbaar zodat leerlingen hierop goed voorbereid worden. 

lesmateriaal bestellen op dubbelklik.nu

Wanneer je besluit lesmateriaal van dubbelklik te bestellen, kun je online het bestelformulier printen. Deze kun je met de hand invullen en vervolgens per e-mail of per post versturen. Daarnaast kun je eerst een demo-versie aanvragen om te bekijken hoe deze methode eruit ziet en in zijn werk gaat. Indien je vragen hebt, is het altijd mogelijk om per e-mail of telefoon contact op te nemen.