Wilt u ook graag een assertiviteitscursus volgen?

Ik ben nooit echt assertief geweest, en veel problemen heb ik hier nooit door ervaren, ook al liep ik natuurlijk weleens ergens tegen aan. Maar het was nooit echt nodig ook om hier wat mee te doen. Tot dat ik in de zorg kwam te werken waar ik in het ziekenhuis weleens te maken krijg met wat meer agressieve mensen. Dat is allemaal wel jammer natuurlijk maar dat is nu eenmaal hoe het gaat tegenwoordig. En het gaat niet alleen om agressieve mensen, het gaat er gewoon om dat het vaak nodig is om gewoon assertief te kunnen zijn, uw grenzen goed aan te kunnen geven en om voor u zelf dus op te kunnen komen, want zo is het leven nu eenmaal. En de een kan dat nu eenmaal makkelijker als de andere. Ik heb het geleerd dankzij een leuke assertiviteitscursus. Deze assertiviteitscursus heb ik gevolgd via de site assertief.nl. Zij bieden diverse cursussen aan en deze cursus is er een van en ik ben heel blij dat ik hem heb gevolgd. Het is een training van maximaal 1 dag en wordt gegeven door experts, door mensen dus die echt weten waar ze het over hebben. U kunt de training in company in een groep volgen, workshops en lezingen hierover volgen of een online cursus volgen. Alle info die u nodig heeft staat op de site vermeld. De data en locatie dat de training wordt gegeven staat ook op de site aangegeven. Door ze te bellen of met ze te mailen kunt u meer te weten komen over deze of de andere cursussen die ze geven. Ook kunt u een cursus volgen over time management, snellezen, feedback geven, hybride werken, leidinggeven, gesprekstechnieken en thuiswerken onder andere. Ze geven aan dat ze de nummer 1 opleider van Nederland zijn. Ook is het mogelijk om bepaalde trainingen via het STAP budget te volgen. Deze informatie staat ook op de site aangegeven. Artikelen vol tips kunt u ook terug vinden op de site, en dat is natuurlijk altijd interessant en leuk om te lezen. Neem gewoon eens contact op met ze voor de mogelijkheden!

Wilt u ook een assertiviteitscursus volgen?

Dan moet u zeker een keer op hun site gaan kijken, ze bieden diverse cursussen aan waaronder deze en ik heb er persoonlijk veel aan gehad. Geen onzin, geen poespas, geen langdradig gepraat maar snel tot de kern komen en u betrekken bij de training, dat is wat ze doen. Ik heb er veel van geleerd en ga zeker weten nog wat cursussen via hen volgen. Super om te doen, ook de lezingen!

Interesse in de cursussen en trainingen van dit bedrijf?

Neem dan eens een kijkje op hun site, want:

  • Ze bieden diverse cursussen, workshops en lezingen aan
  • Ze duren allemaal maximaal 1 dag
  • U kunt zich direct via de site inschrijven en een datum uitkiezen

Gaat u maar een keertje kijken en een cursus via hen volgen dan ziet u zelf wat ik bedoel, u zult er zeker ook blij mee zijn!