Wie moet u hebben als u naar de beste workshops op locatie zoekt?

Via de site jobeducation.nl kunt u workshops op locatie vinden. Dat is hartstikke handig als u de workshops inderdaad op locatie wilt laten plaatsvinden. Ze geven leuke incompany trainingen op verschillende gebieden. Ons bedrijf staat helemaal achter het concept van persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Dat is hartstikke leuk want zo leer je nog eens wat bij en als het gaat om workshops op locatie is dit bedrijf echt wel een van de beste van Nederland heb ik me toen laten vertellen. Ze geven hun workshops op een actieve manier omdat ze het belangrijk vinden dat de mensen die mee doen lekker bezig zijn en niet alleen maar hoeven zitten te luisteren. Ze bieden workshops op locatie aan bij u in het bedrijf en de volgende workshops zijn een greep uit wat ze allemaal aan bieden: ontspannen werken, vergaderen maar dan goed, speeddaten met collega’s, mopperen maar, baas in eigen inbox, omgaan met agressie op het werk, je ideale ik, mindfulness op het werk, passievol werken en feedforward. Natuurlijk hebben ze nog veel meer op het gebied van workshops op locatie. Op de site kunt u feedback lezen van mensen die al een workshop hebben gevolgd en kunt u via email of telefoon contact met ze opnemen voor meer informatie op het afspreken van workshops op locatie. Op 8 verschillende gebieden hebben ze de workshops ingedeeld, van professionele competenties tot communicatie tot de kennisbank. Hartstikke leuk en interessant dus met ons bedrijf hebben we tot nu toe al een paar workshops op locatie mogen en kunnen volgen waar we zeker van geleerd hebben, echt zaken die we kunnen toepassen op het werk en daar buiten. Als dit ook iets voor uw bedrijf kan zijn dan is het zeker heel erg leuk en de moeite waard om een keer een kijkje te gaan nemen om te zien of er iets voor u tussen zit. Ze reageren snel op emails en ze zijn via telefoon ook goed bereikbaar, er werken vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben.

Ook interesse in workshops op locatie?

Dan is dit zeker de oplossing voor uw bedrijf! Wij zijn erg tevreden met hoe ze de workshops indelen en met hoe ze op een leuke, actieve manier iedereen laten mee doen zodat iedereen zich ook betrokken voelt.

Wilt u ook een incompany training gaan volgen?

Neem dan een kijkje op hun website omdat:

  • Ze veel te bieden hebben qua workshops.
  • Ze op een actieve manier hun workshops geven.
  • Ze kennis van zaken hebben en klantvriendelijk zijn.

Misschien heeft u ook interesse gekregen om uw bedrijft ook te laten genieten van een van hun workshops. Dan raden wij u dit bedrijf met een gerust en warm hart aan. Wij zijn zeer tevreden en blij met de resultaten en feedback van onze medewerkers. Wij merken dat wij echt meer uit ons bedrijf kunnen halen omdat wij nu beter geschoolde mensen hebben. Zij vinden het ook altijd leuk om nieuwe dingen te leren, dus wij zijn van plan om nog vaak workshops te gaan doen. Het is namelijk ook echt leuk om dit met zijn allen te ondernemen.