Bij Boot vertalingen zit je goed!

vertaalbureau-boot-logo-grijs

Van mijn baas kreeg ik op een donderdagmorgen de opdracht om teksten voor de nieuwe website te vertalen. Ons bedrijf is namelijk de afgelopen tijd flink gegroeid, en concentreert zich nu ook op het buitenland. We hebben Engelse en Duitse teksten nodig. Zelf kan ik geen teksten vertalen naar beiden talen, omdat ik hier niet goed in ben. Ook mijn collega’s kunnen dit niet doen. Daarom moest ik het internet op, en aan mijn kennissen vragen of ze hier ervaring mee hebben.

Internetlogo_website_vertalingen

Op het internet kwam ik veel bedrijven tegen die mij konden helpen. Alleen is Boot vertalingen toch de beste van allemaal. Boot vertalingen steekt op elk front ver boven de rest uit. Ze weten als geen ander hoe ze met de teksten om moeten gaan en leveren de beste kwaliteiten. Ik heb namelijk zelf al een aantal voorbeelden gezien. Overigens hebben mijn vrienden en familie ook goede ervaringen gehad bij dit bedrijf. Ieder van hen was tevreden over het resultaat en wilt vaker hier de opdracht laten doen. Dit is natuurlijk goed om te horen. Ook maakt dit allemaal mijn keuze makkelijker. 

Contact

vertaalbureau-boot-logo-grijsToch had ik nog wat overige vragen over het bedrijf. Daarom besloot ik een van de medewerkers te bellen. Mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord, en ik wist direct waar ik aan toe was. Mijn baas keurde het dan ook goed dat wij de opdracht hier neerlegden. Over het uiteindelijke resultaat was ik zeer te spreken. Overigens raad ik ze zeker aan bij vrienden en familie.