Mijn opleiding bij de rijschool nabij Arnhem

Omdat ik een zeer tevreden leerling ben van de Rijschool Arnhem, wil ik deze aanrader graag delen op dit blog. Van mijn ouders mocht ik voor mijn 18e verjaardag mijn rijbewijs B gaan halen. Echter dacht ik in het begin dat autorijden erg makkelijk was. Hier heb ik mij echter flink in vergist. Bij de proefles kreeg ik het zelfs voor elkaar om de auto wel vier te laten afslaan. Hierdoor werden mijn zenuwen erg groot en ik voelde mij erg rot. De instructeur van Wesseldijk heeft mij hierin zo goed begeleid en mij erg goed geholpen. Al snel had ik door dat ik gewoon bij het begin moet beginnen en niet na één les al moet verwachten dat ik meteen kan auto rijden. Met wat geduld heb ik bij de 2e les de auto niet een keer laten afslaan.

Rijschool Arnhem

Op naar het CBR

De instructeur van deze rijschool kwam mij bij mij thuis in Arnhem ophalen zodat ik direct achter het stuur kon kruipen. Elke les had ik dezelfde instructeur en dat vond ik erg fijn. Hierdoor konden wij direct bij elke les door met waar ik was gebleven. Gelukkig kreeg ik het steeds sneller onder de knie en werd ik zelfverzekerder. 

Op het moment dat ik mocht afrijden was ik niet zo zenuwachtig omdat ik vertrouwde op het geen wat ik had geleerd. Natuurlijk kreeg ik het wel even benauwd toen ik mocht wachten op het nieuws of ik wel niet was geslaagd. Maar wat denk je? Geslaagd dankzij de goede begeleiding van Wesseldijk.

Rijschool Arnhem