Zo ging mijn eerste aanhangerrijles

autorijles

aanhangerrijlesMijn man heeft sinds kort een aanhanger gekocht. Deze was wel tweedehands en dus niet duur. Hij had deze gekocht omdat steeds wanneer hij iets moest vervoeren, bijvoorbeeld een bank voor onze dochter, hij er eentje moest huren. Mijn man had dus uitgerekend dat het kopen van zo’n aanhanger gewoon goedkoper is, in ieder geval op lange termijn. Omdat hij niet altijd beschikbaar is om te rijden had ik een aantal maanden gelden besloten om ook een aanhangerrijles te nemen. Dit met als doel dit rijbewijs dan ook te halen.Ik deed dit bij dezelfde rijschool als mijn man dat gedaan heeft. Ik ben benieuwd of jullie deze naam kennen, namelijk Osseforth. Bij ons in de regio zijn zij dan ook een bekende naam. Dit komt denk ik dan ook doordat zij een behoorlijk slagingspercentage hebben. Dit wordt in ieder geval op hun site gesteld.

Mijn eerste proefles al gehad

osseforth

Wat mijn man niet gedaan had, maar ik dus wel, was een proefles aanvragen. Dit kun je doen door naar osseforth.nl te gaan en je daarbij in te schrijven. Wanneer dit ook iets voor jou lijkt kun je het eenvoudig zelf doen, het wijst zich namelijk allemaal vanzelf. Op deze wijze heb je dus je eerste aanhangerrijles gratis.

Verder kan ik jullie melden dat de rij instructeurs erg bekwaam zijn. Ze letten namelijk goed op wat je niet zo goed in bent. Hier leggen zij dan ook nadruk op tijdens de rijlessen. Zij bieden overigens nog andere cursussen aan, hiervoor kun je ze het best zelf even bezoeken.

autorijles