Fabius mbo-opleidingen 2

Bij Fabius MBO Opleidingen kan je zonder vooropleiding kiezen uit een breed aanbod van diverse opleidingen gericht op de ondersteunende spil in het kantoor wezen. Dit kan heel prettig zijn voor mensen die om wat voor reden dan ook er niet aan toe zijn gekomen hun vooropleiding af te ronden. Hier kan je toch meteen aan de bak. En daarin heb je ook nog de keuze uit een zeer uiteenlopend en divers aanbod. 

Spin in het web


Van nature weet je het al, jij bent een spin in het web; je overziet zaken goed en organiseert graag. Alleen zou dit werk-technisch nog willen uitbreiden zodat je er je beroep van kan maken. Dus wil je je talenten uitbouwen dan is dit een zeer geschikt instituut voor jou. Een goede functie zou bijvoorbeeld officemanager of receptioniste kunnen zijn, waarbij je leert om naast ondersteunend ook assertief te zijn. Het klinkt allicht als enkel in dienst staan van, maar realiseer je juist dat jij de pilaar bent waar het bedrijf op steunt. 

Flexibel


Vaak is een opleiding een grote tijdsinvestering, maar dat blijkt in dit geval het tegendeel. Zo is het bij de meeste opleidingen zo dat je parttime of fulltime geacht wordt in de schoolbanken plaats te nemen. Je bent dus zeker een halve week kwijt aan je opleiding en daarbij komt dan vaak nog je eigen tijd voor huiswerk en de bijkomende reistijd. Zo slokt het makkelijk veel tijd op, daar waar je ook nog tijd wil hebben voor andere zaken. Bij Fabius Opleidingen is het erg prettig dat je een ochtend of avondles hebt, zodat het prima te combineren is met je werkzaamheden, gezin of hobby’s.

Locaties


Wat bij veel opleidingen ook vaak het geval is, is dat je vast zit aan een specifieke locatie. Daar staat namelijk het instituut. Hier heb je keuze uit vijftig verschillende locaties, waardoor je het qua reistijd ook makkelijk voor jezelf kan maken en kijken wat er het meest dichtbij is.