Theaterschool in Den Haag

Omdat ik graag wilde leren acteren zocht ik naar een theaterschool Den haag. Wat zou het toch leuk zijn als ik wat meer vaardigheden zou leren op het gebied van acteren. Ik was nu nog maar een amateur met weinig ervaring, daarom was een cursus volgen wel handig. Misschien dat ik eerst een basis les zou kunnen volgen en als ik dan wat beter werd een vervolgopleiding. De cursus wilde ik wel heel graag volgen bij een ervaren docent die gespecialiseerd is op dit vakgebied. Mijn wens vertelde ik aan een vriendin van mij, die vertelde mij dat een kennis van haar ook op een theaterschool zat.

Professionele lerares

Mijn vriendin had nagevraagd bij welke theaterschool in Den Haag haar kennis heen ging. Dit was bij: Claudia Seevinck. Deze vrouw is een docente met heel veel ervaring in podiumkunst. Deze onderneemster verzorgt veel verschillende lessen en trainingen en coaching omtrent muziek en podiumkunst. Voor iedere persoon zijn er andere behoeften, daarom wordt de werkwijze ook per persoon afgestemd. Zo ook de bepaalde oefeningen zoals:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Klank
  • Muziek
  • Stemoefeningen

Zelf ben ik zeer tevreden hoe deze docent mij heeft begeleid. Ik heb veel aan de oefeningen gehad en kan al beter acteren.