Heb jij baat bij een time management cursus?

Een time management cursus, voor sommigen is het meteen duidelijk wat je hierin kunt leren, anderen hebben geen idee wat ze zich hier bij voor moeten stellen. Geldt voor jou dit laatste? Lees dan vooral verder! We vertellen hier namelijk niet alleen voor wie een time management cursus een aanrader is, maar ook wat je hier nu precies kunt leren en op wat voor manier het jouw leven beter kan maken. Wil je een dergelijke training volgen, dan kun je terecht bij Tijdwinst.com! Zij bieden groepscursussen die jij zelf kunt volgen, maar zij kunnen ook een in-company training verzorgen voor jullie hele bedrijf!

Wanneer time management cursus?

Iedereen lijkt het tegenwoordig ontzettend druk te hebben, drukker dan men het vroeger had. Dat is ook niet vreemd, steeds meer mensen zijn gaan werken en we willen allemaal ook nog sporten, sociale contacten onderhouden, tijd doorbrengen met de kinderen en tijd overhouden voor onze hobby’s. Een time management cursus is dan geen overbodige luxe! Natuurlijk kun je hiermee niet meer uren in je dag maken, dus soms zul je toch gewoon moeten besluiten ergens mee te stoppen omdat je er simpelweg de tijd niet voor hebt. Maar wat deze training wel voor jou kan betekenen, is ervoor zorgen dat jij je beschikbare tijd efficiënter gebruikt. Zo voelt het toch haast alsof je meer uren in een dag hebt! Hoe weet je nu of het voor jou raadzaam is om een time management cursus te gaan volgen? Eigenlijk kan iedereen hier baat bij hebben, maar het is echt een aanrader als jij het volgende met regelmaat ervaart:

  • tijdgebrek
  • onrust
  • interrupties
  • een stortvloed aan e-mails die onbeantwoord blijft
  • continu nieuwe informatie om te verwerken

Wat is nu de oplossing? Je wilt ervoor zorgen dat je meer rust in je hoofd krijgt en dat je weer meer grip op je dagelijks leven krijgt. Hoe je dat aanpakt, leer je tijdens de time management cursus van Tijdwinst.com!

Wat leer je?

In de training leer je onder meer prioriteiten stellen, zodat je de belangrijkste taken eerst afgerond krijgt. Daarnaast wordt er in de time management cursus aandacht besteed aan je grenzen stellen en nee leren zeggen. Het is zo’n simpel woordje, maar toch hebben veel mensen ontzettend veel moeite met nee zeggen tegen anderen. Maar je kunt niet altijd alles voor anderen doen en dan ook nog zelf doen wat je wilt. Doe je dat wel, dan zal dit onherroepelijk tot een burn out leiden. Je grenzen vaststellen voor jezelf en deze bewaken is dan ook van groot belang. Daarnaast wordt er in de time management cursus ook ingegaan op hoe je om moet gaan met afleidingen. Berichtjes die binnenkomen op je telefoon, e-mails die de hele dag door gestuurd worden en collega’s die langs je bureau komen lopen en vragen stellen. Het zijn allemaal zaken die ervoor zorgen dat jij steeds afgeleid wordt van waar je mee bezig was, waarna je weer opnieuw je focus moet vinden en dat kost veel tijd. Daarom wordt ook hier veel aandacht aan besteed tijdens de time management cursus van Timemanagement. Zo krijg jij rust in je leven terug en dat levert alleen maar voordelen op!