Probeert u uw professionele vaardigheden te verbeteren? Volg nu een MBA-programma!

Als u een persoon bent die altijd probeert zichzelf te ontwikkelen om beter te zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. MBA-programma’s zijn gemaakt voor zakenlieden om hun kennis van hun zakelijke wereld uit te breiden. Het nemen van lessen voor het verbeteren van je kennis is iets dat nodig is in de wereld. U krijgt betere banen terwijl uw vaardigheden bijdragen aan uw omgeving. Als u het gevoel heeft dat dit uw roeping is, lees verder in dit artikel als we meer uitleggen over de programma’s die wij aanbieden.

MBA programma’s bij bsn Nederland

MBA-programma’s bij bsn Nederland worden beschouwd als professionele masters omdat het een korte versie is van Master of Business Administration. Deze professionele master richt zich op toegepast onderzoek. Wij geloven dat ons programma zal werken op de lange termijn als de studenten zullen de theoretische kennis die we ze hebben geleerd toe te passen op hun eigen praktijk. Als u het MBA-programma bij ons hebt afgerond, bereikt u niveau 7 van het Nederlands Kwalificatiekader (NLQF) en Europees Kwalificatiekader (EQF), het op één na hoogste niveau van hoger onderwijs in Nederland. Sommige van onze eerdere studenten hebben beweerd dat de studiekosten worden gedekt door de organisatie waar ze zitten. Het is een win-win situatie omdat de organisatie een hoger opgeleide werknemer heeft en zij de opleiding krijgen die ze nodig hebben om hun kennis uit te breiden.

Dus wat zijn de soorten MBA-programma’s biedt de bsn Nederland? In eerste instantie zullen we het verdelen in 2 secties, programma’s in het Nederlands en Engels.

 • Nederlandse programma’s
 • Actie leerprogramma
 • Uitvoerend actie leerprogramma
 • Engelse programma’s
 • Internationale actie leerprogramma’s
 • Online actie leerprogramma
 • Wereldwijde executive DBA training
 • Wereldwijd leiderschapsprogramma
 • Masterclass voedselzekerheid
 • Masterclass waterbeheer
 • Master in wetenschap en financiën
 • Certificaat in HR-praktijk

Zoals u kunt zien, hebben we zo veel MBA-programma’s te bieden onze studenten. Dit is de reden waarom het kiezen van ons om uw programma’s te volgen is geen slecht idee. U krijgt zo veel soorten studies voorgeschoteld om uit te kiezen. Sommige van onze programma’s zijn ook uniek waardoor je een carrièrekans krijgt als geen ander. We bieden ook training, zodat u kunt toepassen wat is geleerd in de klas, op de buitenwereld.

MBA programma’s gemakkelijk gemaakt bij bsn

bsn is een afkorting voor Business School Nederland die al sinds 1998 bestaat. Onze universiteit is een toegepaste wetenschappen sector van de universiteit en is erkend door de minister van Onderwijs. Wij worden beschouwd als een van de oudste MBA-aanbieders en de eerste die een volledig Nederlandstalig programma aanbiedt. bsn heeft ook een wereldwijd samenwerkingsnetwerk met partnerscholen in China, Zuid-Afrika, Tsjechië, Nigeria, Ghana, Egypte en Suriname. Daarom creëren we ook internationaal kansen voor onze studenten. Ons doel is om zakenmannen en -vrouwen in staat te stellen uit te blinken in het dagelijks leven van hun carrière. Het leven draait om groei dus het uitbreiden van kennis op het gebied waar u zich op wilt richten is een goed idee. Als u meer vragen heeft over onze MBA-programma’s, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via www.bsn.nl